Cosul dvs. este gol

 
DESPRE NOI

               

Misiunea organizației noastre este de a dezvolta și promova servicii alternative în domeniul inserției socio-profesionale și a integrării în muncă a persoanelor cu dizabilități.


Credem cu tărie în conceptul conform căruia persoana cu handicap încadrată în muncă reprezintă o valoare adăugată pentru societate și pentru comunitatea căreia îi aparține, în special.


Principiile care stau la baza activității noastre sunt accesibilitatea, respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, prevenirea și combaterea discriminării, responsabilizarea comunitatii, respectul pentru diversitate și acceptarea persoanelor cu dizabilități ca parte a diversității umane și nu în ultimul rând egalitatea de tratament în ceea ce privește încadrarea în muncă.


Ca să ne putem îndeplinii misiunea, avem nevoie de tine! Avem nevoie să ne fii alături fie cumpărând produsele create de noi, fie răspândind vestea că existăm și că facem lucruri extraordinare.


Te așteptăm!

 


spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Website detinut de D.G.A.S.P.C. - Sector 1 prin Nazarcea Grup, unitate protejata autorizata sustinuta de Primaria Sectorului 1, CIF: 15318810

nazarceamag.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.